Young Leaders – Trainingsprogramma voor Jongeren

Young Leaders is een trainingsprogramma ontwikkeld door NJR en JaapNoorda&Co. Sinds een aantal jaar zetten we Young Leaders in om jongeren meer in hun kracht te zetten en regie te leren nemen. Regie over situaties die niet vanzelfsprekend zijn. Zo realisereren jongeren tijdens de training nieuwe maatschappelijk relevante projecten. Jongeren die Young Leaders hebben gevolgd zijn enthousiast en verrast. Iedere jongere haalt meer uit de training dan vooraf gedacht. Wat je kan verwachten van de training lees je op deze pagina.

Geïnteresseerd geworden? Neem contact met ons op.

contact
Sterke punten

Met je sterke punten aan de slag

Bij Young Leaders ga je aan de slag met je sterke punten. Je onderzoekt de sterke punten die je al kent en ontdekt nieuwe. Met deze nieuwe kennis ga je tijdens het vervolg van de training praktisch aan de slag. Je gaat jouw sterke punten verder ontwikkelen en inzetten voor een concreet project.

 

 

Talenten

Aan de slag met je talenten

Wij gaan er vanuit dat iedereen meerdere talenten heeft. Het is belangrijk om te weten waar je talenten liggen, hoe je die kan inzetten en (verder) kan ontwikkelen. Vanuit jouw talent bouw je verder aan het project dat je samen gaat organiseren.

Project

Samen aan de slag met een nieuw project

In de training leer je een nieuwe project te starten, hierbij zet jij je sterke punten en talenten in. In de meeste gevallen is het project maatschappelijk relevant of dient het een doel welke jij of je groep wilt behalen. Het is belangrijk dat het project realistisch en daardoor haalbaar is, zodat het na het volgen van de training ook uitgevoerd kan worden.