Young Leaders – Trainingsprogramma voor Jongeren

Young Leaders is een trainingsprogramma, wat wij inzetten om jongeren meer in hun kracht te zetten en regie te leren nemen. Regie over situaties die niet vanzelfsprekend zijn. Zo realiseren jongeren tijdens de training nieuwe maatschappelijk relevante projecten. Jongeren die Young Leaders hebben gevolgd zijn enthousiast en hun zelfvertrouwen groeit. Dit trainingsprogramma wordt gebruikt om talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Wat je kan verwachten van de training lees je op deze pagina.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op.

contact
Je kracht inzetten.

Je kracht ontdekken

Bij Young Leaders zijn we gericht op het gebruiken van vaardigheden en talenten waar jij goed in bent. Voor iedereen is dat weer anders en zo vul je elkaar mooi aan.
Heb je geen idee waar je goed in bent of twijfel je daarover? Dat is helemaal niet gek, want tijdens het traject gaan we dit onderzoeken, ook kun je naast de al voor jou bekende nieuwe leren kennen. Met deze kennis over jezelf ga je tijdens het vervolg van de training praktisch aan de slag. Je gaat Je gaat ze verder ontwikkelen en inzetten in een concreet project.

Samenwerken

Hoe werk je samen

Iedereen heeft zijn eigen talenten, die mede door deze training duidelijker zullen worden.
Met de talenten die aanwezig zijn kan er toegewerkt worden naar een concreet project. Een heel project kan je niet alleen neerzetten, daarom heb je elkaar nodig. In dit trainingsprogramma leer je naast het inzetten van je eigen taleneten ook hoe je gebruik maakt van de talenten van anderen.
Vanuit al jullie talenten bouwen jullie verder een aan gezamenlijk traject.

Project

Project ontwikkelen.

In deze training leer je een nieuwe project te starten, hierbij zet jij je talenten in. In de meeste gevallen is het project maatschappelijk relevant en voor een bepaalde doelgroep die jullie gezamenlijk kunnen kiezen. Het is belangrijk dat het project realistisch en daardoor haalbaar is, zodat het na het volgen van de training ook uitgevoerd kan worden.