De jongerenwerkers, vrijwilligers en bestuursleden van YfC Deventer

Wie is wie…? Ons Jongerenwerk-team bestaat uit medewerkers, een aantal vrijwilligers en 3 bestuursleden. Daarnaast is er elk schooljaar weer ruimte voor stagiairs met een passie voor jongeren en social work. We zijn actief in de verschillende wijken in Deventer. Met dit team doen we groepswerk onder meiden en jongens en draaien we inlopen. Dit doen we in onze eigen The Mall Locaties. We werken samen met scholen en zijn altijd gericht op ontwikkeling.

Elk teamlid heeft zijn eigen talent en kracht. We stellen ons graag voor!

 

 

Ingeborg

Ik ben: Teamleider
Ik hou me bezig met: The Mall Deventer                                                                                                                                              Sterke punten: Mensgericht, denken in oplossingen, passie voor jongeren
Wat doe ik: Begeleiden teamprocessen, coaching, aanjagen van groei en ontwikkeling, betekenis geven aan context  Gegevens: ingeborg.wolters@yfc.nl                                                              

 

Colette

Ik ben: Jongerenwerker
Ik hou me bezig met: Meidenwerk, Vrijetijdsbesteding speciaal onderwijs, Hybride leren Roc Aventus
Sterke punten: Snelle denker, aanpakker, enthousiast                                                                                                                    Wat doe ik: Groepswerk, begeleiding van vrijwilligers en stagiaires
Gegevens: colette.koffeman@yfc.nl

Michael

Ik ben: Jongerenwerker
Ik hou me bezig met: Jongerenwerk in de Rivierenwijk 
Sterke punten:  Relationeel, geduldig, creatief
Wat doe ik: Uitvoerend jongerenwerk, o.a. inloop en groepswerk, schakel in netwerk tussen jongeren, ouders, bewoners en netwerk, activering ondernemerschap in onze accommodatie 
Gegevens: michael.lalenoh@yfc.nl – 06-38307364

Denise

Ik ben: Jongerenwerker
Ik hou me bezig met: Jongerenwerk in Colmschate Noord
Sterke punten:  Betrokken, empatisch, sociaal
Wat doe ik: Uitvoerend jongerenwerk, o.a. inloop en groepswerk, schakel in netwerk tussen jongeren, ouders, bewoners en netwerk, activering ondernemerschap in onze accommodatie 
Gegevens: denise.jansen@yfc.nl – 06-44551309