Wie zijn wij?

Wie is wie…

Jongerenwerkers stellen zich voor:

Sjaakie

Onze huiskat

Wie ben ik: sjaakie
Wat doe ik: Lief zijn en chillen met alle jongeren
Contactgegevens: insta: themall_sjaakie.

Hoi Ik ben Sjaakie. Ik kom nu bijna 3 jaar bij The Mall. Ik ben zo maar een keer aan komen lopen. Ja, het is een jongerencentrum, maar ook ik ben welkom geheten. Daarom ook nooit meer weggegaan. Ik voel me hier thuis, want ik krijg eten, knuffels en heb een plekje op de bank om gewoon even te chillen.
Inmiddels ben ik meer dan een bezoeker, ik beteken veel voor de jongeren die hier komen. Ik ben heel rustgevend en zorg daarmee voor ontspanning. Al die knuffels doen mij goed, maar die zet ik ook in om een ander wat te geven.
Ik heb een eigen insta: themall_sjaakie.

Ingeborg Wolters

Wie ben ik: Ingeborg Wolters
Wat doe ik: Teamleider The Mall Deventer
Contactgegevens: ingeborg.wolters@yfc.nl – 06 55163363

Mijn naam is Ingeborg Wolters. Ik ben 40 jaar jong. Woon in Deventer samen met mijn man en 2 kinderen, een dochter en een zoon. Mijn hobby’s zijn paardrijden en fotografie, af en toe word ik gevraagd voor een leuke opdracht en anders bedenk ik zelf iets creatiefs. En ik ga heel graag op vakantie om mooie natuurfoto’s te maken.

Ik ben teamleider van dit mooie team en blij met wat wij voor jongeren kunnen doen.
Ik heb 12 jaar ervaring in de verslavingszorg, waarvan de laatste 4 jaar bij afdeling jeugd en preventie. Mijn hart klopt voor jongeren en ik wil me samen met het team inzetten voor een plek waar jongeren zich geliefd voelen.

Colette Koffeman

Wie ben ik: Colette Koffeman
Wat doe ik: Meidenwerk in Rivierenwijk
Contactgegevens: colette.koffeman@yfc.nl – 06 81670005

Mijn Naam is Colette Koffeman. Ik woon in het mooie Deventer samen met mijn man Daniël en onze twee kinderen Finn (3) en Veerle (6). In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en vrienden. Ik sport af en toe nog een beetje, wandel graag met de hond en houd van kopjes koffie en gezelligheid.

Ik werk al vijf jaar met veel plezier bij The Mall en heb de leuke taak om meidengroepen te organiseren. Ik vind het superleuk om samen leuke activiteiten te bedenken en te kletsen. Ook als jongeren met vragen zitten, behoefte hebben aan een gesprekje, of een wandelingetje ben ik daar altijd voor in.

Michael Lalenoh

Wie ben ik: Michael Lalenoh
Wat doe ik: Jongerenwerk in Rivierenwijk
Contactgegevens: michael.lalenoh@yfc.nl – 06 38307364

Hallo, mijn naam is Michael Lalenoh.

Woon samen met mijn vrouw Margreet, zoon van 16 jaar oud LaÏsj en onze 2 poesen Elja en Otje in Zutphen. Inmiddels ben ik al meer dan 20 jaar werkzaam als jongerenwerker in de Rivierenwijk. Wat maakt dat ik mij ook min of meer een Rivierenwijker voel. In mijn vrije tijd teken en schilder ik graag, ook vissen is een liefhebberij van mij. Mijn passies deel ik graag met de jongeren en zet het als middel in om een vertrouwensrelatie op te bouwen.

Wat ik heel mooi vind, is dat ik generaties heb zien opgroeien en met veel een persoonlijke band heb. Waar ik o.a. blij van word is dat ik zie dat ook de jongens waar ik in het verleden veel mee te doen had, toch op hun pootjes terecht komen en zijn veranderd als rolmodel.

Vincent Buist

Wie ben ik: Vincent Buist
Wat doe ik: Jongerenwerk in Colmschate
Contactgegevens: vincent.buist@yfc.nl

Ik ben Vincent. 20 jaar oud en woon sinds mijn zevende in Deventer. Ik ben nu ongeveer 4 jaar betrokken bij The Mall. In al die tijd heb veel geleerd als persoon en in het vak.

In mijn vrije tijd maak ik muziek en vind het prachtig als ik dit kan combineren in mijn werk door bijvoorbeeld het delen van kennis of het helpen waar ik kan.
Verder vind ik het leuk om met vrienden wat te doen en zo af en toe een potje te gamen.
Ik vind het ook erg fijn om samen met mijn hond Frodo de natuur op te zoeken en een mooie wandeling te maken.

Bij The Mall mag je mij altijd benaderen voor een gesprek, even lachen maar zeker ook voor een potje poolen!

Denise Jansen

Wie ben ik: Denise Jansen
Wat doe ik: Jongerenwerk in Colmschate
Contactgegevens: denise.jansen@yfc.nl – 06 44551309

Hey! Mijn naam is Denise, ik ben 30 jaar oud en sinds drie jaar jongerenwerker bij The Mall op de locatie Zwaluwenburg. Ik heb het hier erg naar mijn zin, het is een mooie plek waar ik al vele van jullie heb mogen ontmoeten. Ik vind het heerlijk om samen te eten, gezellig te kletsen of goede gesprekken te voeren. Daarnaast geniet ik ook van al het talent wat ik voorbij zie komen, prachtige nummers die worden gemaakt of als ik zie hoe er lekker wordt gesport!
Wat ik zelf ook erg leuk vind om te doen is klussen, in de afgelopen jaren hebben bijna alle muren in The Mall een nieuw kleurtje gekregen, ik geniet ervan om leuke spulletjes te verzamelen bij de kringloopwinkel en The Mall een nog gezelligere plek te maken!
Maar het leukste van dat alles vind ik jullie, want zonder jongeren zou The Mall lang niet zo’n bijzondere plek zijn!

Rebecca Grin

Wie ben ik: Rebecca Grin
Wat doe ik: Jongerenwerk in Colmschate
Contactgegevens: rebecca.grin@yfc.nl

Hey! Mijn naam is Rebecca en ik ben 22 jaar oud. Ik vind het leuk om te lezen, knutselen, schilderen en te haken🧶. Ik kan enorm genieten van de natuur en vooral de mooie bomen 🌳. Daarnaast vind ik het leuk om lachen met de mensen om mij heen 🙂
Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd van mijn studie Social Work en nu ben ik al bijna 2 jaar aan het werk bij The Mall Deventer. Nu ben ik vooral in The Mall Zwaluwenburg, dus weet me vooral te vinden 😃.

Jasper Rommelaar

Wie ben ik: Jasper Rommelaar
Wat doe ik: Jongerenwerk in Colmschate
Contactgegevens: jasper.rommelaar@yfc.nl

Hoi! Mijn naam is Jasper en ik ben 26 jaar oud. Samen met mijn vrouw Joëlle woon ik in het o zo mooie Zwolle. Ik werk sinds drie jaar bij The Mall als jongerenwerker. Ik vind het tof om samen te ontdekken waar talenten liggen en hoe je deze kunt inzetten. Bij The Mall geniet ik van gezelligheid en humor van de mensen om mij heen. Ik speel graag gitaar; in mijn eentje, maar ook samen met anderen. Verder ben ik graag actief bezig en doe ik aan calisthenics (leuk woord voor galgje).

Een paar feitjes over mij:

– Ik eet elke week wel een kilo kaas (hoezo verslaafd?)
– Stiekem (of toch niet zo stiekem) kijk ik graag rom-coms
– Ik rij met trots in een (bejaarden)auto die te vergelijken is met een aerodynamische baksteen.

Ik ben overal voor te porren: of het nou voor een goed gesprek is, een potje boksen of poolen… Weet me te vinden!

Celeste Valster

Wie ben ik: Celeste Valster
Wat doe ik: Meidengroepen in Rivierenwijk
Contactgegevens: celeste.valster@yfc.nl

Hoi!
Ik ben Celeste en ik mag de meiden van groep 7 en 8 leren kennen in de rivierwijk.

Samen met mijn man Paul woon ik sinds kort in Deventer en genieten we samen enorm van alles wat deze mooie stad te bieden heeft. Zelf hou ik enorm van alles wat je met je handen kan maken; schilderen, haken, knutselen, naaien; laat ik zeggen dat het huis vol ligt met allemaal mogelijke projectjes. Ik vind het dan ook erg leuk om mijn hobby’s te verwerken in de meidenmiddagen. Vind je dit ook leuk? Kom gerust een keer langs!