Wat doen wij aan Jeugdwerk in Deventer?

Wij focussen ons in Deventer op vier terreinen

  1. Youth Support: we begeleiden en coachen nieuwe en bestaande vrijwilligers initiatieven
  2. The Mall: uitvoerend jongerenwerk in drie wijken van Deventer
  3. Church Support: maatwerk ondersteuning bij jeugdwerk in de Kerk
  4. Projecten initiëren en trainingen geven

Lees hieronder meer hierover.

Jongerenwerk advies en ondersteuning

Youth Support

Een nieuw project starten of ondersteuning bij een lopend project. Gaan voor jongeren doe je samen. Samen oplopen verhoogt de kans op duurzaam jongerenwerk. Wij delen graag kennis, vergroten uw netwerk, desgewenst kunnen we concrete punten oppakken die uw project verder helpen.

meer informatie
jongerenwerk in wijken van Deventer

The Mall Jongerenwerk

In Rivierenwijk, Colmschate Noord, Colmschate Vijfhoek en Zandweerd zijn jongerenwerkers van Youth for Christ actief. Al vanaf 2001 doen we dit onder de naam van The Mall Jongerenwerk. Het jongerenwerk doen we samen, dat wil o.a. zeggen dat we het met de jongeren uitvoeren, met vrijwilligers en stagiaires.

Samen ‘gaan voor jongeren’ betekent voor ons ook dat we samen optrekken met verschillende organisaties, o.a. Raster kinder- en jongerenwerk, Jeugdnetwerk partners, gemeente Deventer, Youth Spot, Don Bosco Deventer, verschillende kerken en bedrijven in Deventer.

Onze ‘extra’ focus ligt op dit moment bij een aantal projecten: Young Leaders, Hybride leren ROC Aventus, VT Arkelstein, WijDeventer, the Mall Cooks.

meer informatie
Jongerenwerk in kerken

Church Support

Al meer dan 20 jaar ondersteunen we kerken in het uitvoeren van jongerenwerk. U kunt dan o.a. denken aan het maken van jeugdbeleid, vrijwilligers ondersteuning, trainen van vrijwilligers, groepswerk waarbij we maatwerk aanbod geven naar aanleiding van de behoefte.

meer informatie
jongerenwerk projecten en trainingen

Projecten & Trainingen

Gaan voor jongeren betekent voor ons ook dat we willen aansluiten bij nieuwe enthousiaste ideeën, helpen bij het uitvoeren van jongerenwerk, het trainen en coachen van vrijwilligers, ondersteunen bij beleidsontwikkeling,  trainen van jongeren om zelf aan de slag te gaan, actief zijn op festivals waarbij we vrijwilligers ondersteunen om jongerenwerk uit te voeren.

Dit doen we in overleg vanuit de behoefte en een concrete vraag: samen zoeken naar een maatwerk programma dat aansluit. Omdat de ervaring leert dat elke context en elk idee anders werkt en daarom om maatwerk vraagt.

contact